avans-salariu.ro Află cum să-ți gestionezi eficient banii și când trebuie să apelezi la un credit rapid online nebancar

Află cum să-ți gestionezi eficient banii și când trebuie să apelezi la un credit rapid online nebancar

Facturi lunare, cheltuieli pentru mâncare și transport, activități extrașcolare ale copiilor sau electrocasnice noi pentru casă, toate acestea sunt suportate din veniturile pe care le încasezi tu și familia ta în ziua de salariu. Felul în care reușești să-ți gestionezi banii poate face diferența atunci când te confrunți cu o situație neprevăzută din punct de vedere financiar. Cel mai eficient este să ai întotdeauna economii cu care să acoperi eventuale cheltuieli imprevizibile. Dar știm cu toții cât de dificil poate fi să pui bani deoparte, mai ales în contextul actual, generat de scumpiri majore și de o inflație în continuă creștere. Ce poți face? Îți gestionezi cât mai eficient banii sau apelezi la un credit rapid online nebancar, cu ajutorul căruia să începi mai întâi să te stabilizezi pe plan financiar.

În acest articol îți prezentăm mai multe sfaturi cu ajutorul cărora să-ți administrezi corect și eficient veniturile lunare și îți prezentăm și oferta de credite rapide online nebancare de la Avans Salariu, prin care îți virăm în cont o sumă de bani cu care să-ți rezolvi imediat orice problemă.

Sfaturi utile pentru a-ti administra bugetul corect

Înainte de a apela la varianta unui împrumut, cel mai eficient este să-ți organizezi bugetul pentru a-l putea administra cât mai corect. Deși pare ciudat, eficiența în gestionarea banilor vine din monitorizarea fiecărui leu cheltuit. Mai simplu spus, trebuie să știi exact, la virgulă, câți bani primești lună de lună, respectiv câți bani cheltuiești și pe ce.

Ține socoteala tuturor cheltuielilor lunare: raport venituri – cheltuieli. Ia o foaie și un pix și notează-ți în ziua de salariu suma de bani de care dispui. Apoi, trece pe ea toate plățile și facturile pe care trebuie să le achiți (rată, chirie, întreținere, telefon, curent, gaz, etc.)

Folosește o aplicație pentru monitorizarea cheltuielilor. Pentru că trăim în era tehnologiei, varianta și mai eficientă este o aplicație pentru monitorizarea cheltuielilor. Te va ajuta să te organizezi mai bine și să ții socoteala fiecărei plăți. În plus, îți permite să-ți împarți banii pe diferite categorii, astfel încât să-ți poți administra cât mai bine bugetul. De exemplu, când ți-a intrat salariul, alocă o parte din bani pentru facturi, o parte pentru alimente și transport, o altă parte pentru micile plăceri și distracții și – foarte important – pune și o sumă cât de mică deoparte. Încearcă să îți creezi un buget personal pe care să-l gestionezi astfel încât să reduci risipa. După o lună de monitorizare vei vedea exact pe ce ți se duc banii –  dacă nu cumva cumperi prea multă mâncare ce ajunge în final la gunoi – sau poate că ai abonament la sală pe care-l plătești lunar și nu mergi niciodată sau extrem de rar. Desigur, acestea sunt doar câteva exemple menite să te ajute să-ți faci o idee despre cum îți poți gestiona mai eficient banii și să nu-i mai cheltuiești “la întâmplare”.

Pune bani deoparte. După ce ai achitat facturile lunare, din banii rămași pune deoparte o sumă, indiferent că este mai mare sau mai mică. Un cont de economii te poate salva atunci când te apropii de un impas financiar. Nu știi niciodată ce cheltuieli neprevăzute pot apărea: poate o urgență medicală, poate o defecțiune la mașină sau poate șansa unui curs profesional ce-ți poate schimba viața.

Apelează la un credit rapid online nebancar. “Când să apelez la un credit rapid online nebancar?”, este una dintre întrebările care se regăsesc în gândurile multor persoane. Răspunsul este simplu: dacă ai nevoie urgent de o sumă de bani până îți intră salariul, poți apela la noi! Îți oferim cele mai avantajoase condiții: până la jumătate din valoarea venitului tău, doar în baza buletinului și a fluturașului de salariu. Perioada de rambursare pentru creditul nebancar online de la Avans Salariu va fi de cel mult 90 de zile.

Avantajele unui credit rapid online nebancar de la Avans Salariu

  • Obții împrumutul de la distanță, online. Nu trebuie să te deplasezi de acasă, totul se realizează online, prin telefon, Whatsapp sau email. Ne contactezi și îți spunem imediat suma pe care ți-o putem împrumuta.
  • Primești banii în aceeași zi.  Poți obține până la jumătate din salariul tău, iar contractul se poate încheia pe o perioadă de până la 3 luni. Banii îi primești în aceeași zi, în contul tău bancar sau în numerar, de la sediul nostru, în cazul în care ai nevoie de ei cash.
  • Ai rate fixe. Dobânda este fixă și ratele lunare sunt egale pe toata durata împrumutului.
  • Comisioane zero. Plătești doar dobânda, fără nicio taxă ascunsă. Nu percepem comisioane de acordare a banilor și nici de rambursare anticipată. Cu alte cuvinte, poți achita creditul rapid online nebancar oricând dorești, mai devreme de perioada contractuală, fără să plătești nimic în plus.
  • Poți aplica și dacă ai istoric negativ. Îți oferim credit rapid online nebancar și dacă figurezi cu un  istoric negativ și ești înscris în Biroul de Credite.

Eficiența în gestionarea banilor te poate salva de un posibil impas financiar atunci când apar situații neprevăzute. Iar dacă știi exact care îți sunt cheltuielile lunare, vei putea să aplici fără stres pentru un credit rapid online nebancar cu ajutorul căruia să-ți duci la bun sfârșit și planurile și micile plăceri, cum ar fi o vacanță, un telefon nou sau renovarea locuinței. Fii inteligent în administrarea veniturilor, elimină stresul dat de instabilitatea financiară și bucură-te de viață!

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.