Credit avans salariu Poliție, Armată, ISU, Jandarmerie

Ti-a aparut o urgenta pentru care ai nevoie
rapid de bani si contul de economii este gol?

Ai și tu nevoie de ajutor din când în când? Îți oferim banii în aceeași zi în contul bancar până la jumătate din salariu.
Ai nevoie doar de fluturasul de salariu si de cartea de identitate.

De ce să ne alegi pe noi pentru un credit pentru Poliție, Armată, ISU, Jandarmerie?

 • Intri în posesia sumei împrumutate PE LOC, imediat după încheierea contractului la sediul nostru.
 • Indiferent de suma împrumutată, primești banii în 60 de minute, fără a plăti comision pentru această operațiune.
 • Probabil cea mai bună dobândă la credite nebancare (variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat), fără comisioane de acordare și de administrare credit (cu respectarea scadențelor), comision de rambursare anticipată 0.

Avantajele creditului avans salariu Poliție, Armată, ISU, Jandarmerie

 • Minim de documente necesare pentru credit, doar fluturasul de salariu si cartea de identitate.
 • Multiple modalități de plată a ratelor. Poți plăti rata cash la sediul nostru sau de la orice bancă, prin transfer bancar sau depunere la ghișeu în contul specificat în contract
 • Siguranță și încredere – Biroul de Credite Rapide este o instituție financiar nebancară înregistrată la Bancă Națională a României.
 • Cartea de identitate a proprietarului autoturismului
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii
 • Cartea de identitate a reprezentantului legal al companiei
 • Hotarare AGA – modelul se trimite de catre Biroul de Credite Rapide
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii

Creditele avans salariu pentru Poliție, Armată, ISU și Jandarmerie se adresează tuturor celor care sunt angajați în aceste instituții. Devotamentul și grija pentru siguranța cetățenilor sunt aspecte care te definesc dacă lucrezi în aceste structuri. Și pentru că știm că și tu ai nevoie de ajutor din când în când, îți oferim siguranță și transparență în a accesa un împrumut rapid.

Dacă te afli într-un impas financiar sau pur și simplu ai nevoie de o sumă de bani pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile, solicită una dintre ofertele noastre: credit pentru salariații din Armată, credit pentru salariații din ISU, un credit dacă ești salariat în Jandarmerie sau un credit pentru angajații din Poliție. Poți obține până la jumătate din salariul lunar, direct în contul tău bancar.

Acordarea de credite rapide pentru Poliție, Armată, ISU și Jandarmerie se face simplu și transparent. Nu ai nevoie decât de cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul. Ai la dispoziție inclusiv varianta de a depune cele două documente online, fără să fie nevoie să te deplasezi până la sediul nostru. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de pe site prin care soliciți unul dintre creditele avans salariu pentru una dintre categoriile specificate, ISU, Armată, Poliție, Jandarmerie. Sau ne poți lăsa numele și numărul tău de telefon și în cel mai scurt timp te vom contacta. De asemenea, poți suna la numărul nostru de telefon cu tarif normal pentru a cere creditul pentru nevoile tale.

Procesul de obținere a unui credit pentru angajații din structurile statului, Poliție, ISU, Armată sau Jandarmerie este foarte simplu: ne contactezi, ne trimiți cele trei documente (cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul), iar noi îți vom spune imediat cu ce sumă te putem împrumuta. Vei avea dobândă fixă, fără niciun alt comision ascuns. Ratele sunt fixe pe toată durata creditului, iar contractul se încheie pe o perioadă de până la 90 de zile. Banii îi primești în cont, fără să fie nevoie să te deplasezi până la noi.

Creditele avans salariu pentru Jandarmerie, ISU, Armată și Poliție sunt puse la dispoziția tuturor angajaților din aceste structuri. Poți lua un credit rapid indiferent de funcția pe care o ocupi. Aplică acum doar cu buletinul, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul și primești banii în aceeași zi!

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni
Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei
DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei
*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.