Credit avans salariu Industria Automotive

Ti-a aparut o urgenta pentru care ai nevoie
rapid de bani si contul de economii este gol?

Așa cum ne bazăm pe calitatea, performanța și fiabilitatea serviciilor oferite de oameni ca tine, poți să te bazezi și tu pe noi pentru a-ți fi alături și a te susține în situații dificile. Oferim credit avans salariu pentru angajații din automotive în aceeași zi, cu un minim de documente necesare – doar fluturașul de salariu și cartea de identitate. La serviciu, slujba ta este asigurarea calității și siguranței. Slujba noastră este rezolvarea problemei tale sau susținerea unui vis, oricare ar fi el.

De ce să ne alegi pe noi pentru un credit pentru industria automotive?

 • Intri în posesia sumei împrumutate în aceeași zi, imediat după încheierea contractului la sediul nostru.
 • Indiferent de suma împrumutată, primești banii în contul bancar, fără a plăti comision pentru această operațiune.
 • Probabil cea mai bună dobândă la credite nebancare (variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat), fără comisioane de acordare și de administrare credit (cu respectarea scadențelor), comision de rambursare anticipată 0.

Avantajele creditului avans salariu industria automotive

 • Minim de documente necesare pentru credit, doar fluturasul de salariu si cartea de identitate.
 • Multiple modalități de plată a ratelor. Poți plăti rata cash la sediul nostru sau de la orice bancă, prin transfer bancar sau depunere la ghișeu în contul specificat în contract
 • Siguranță și încredere – Biroul de Credite Rapide este o instituție financiar nebancară înregistrată la Bancă Națională a României.
 • Cartea de identitate a proprietarului autoturismului
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii
 • Cartea de identitate a reprezentantului legal al companiei
 • Hotarare AGA – modelul se trimite de catre Biroul de Credite Rapide
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii

Cheltuielile neprevăzute apar când te aștepți mai puțin, dar cum orice problemă are o rezolvare, noi venim în întâmpinarea ta cu un credit destinat celor din industria automotive. Îți oferim un împrumut rapid și varianta de primi banii de care ai nevoie “în mână” sau în contul tău bancar doar cu buletinul, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul.

Industria automotive este reprezentată de acele firme care proiectează și asamblează automobile, precum și de cele care intermediază vânzările către clienți. Indiferent din ce categorie de angajați faci parte, dacă ai de rezolvat o problemă personală și ai nevoie de o sumă de bani, îți venim în ajutor cu un credit avans salariu. Știm deja că profesionalismul te definește, iar la noi vei găsi transparență, consiliere și o soluționare promptă a nevoilor tale financiare.

Pentru că ești angajat în industria automotive, iar tehnologia face parte din viața ta, îți oferim împrumutul cu un minim de documente necesare. Vei avea nevoie doar de  cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul.

Am simplificat toată procedura, astfel că poți cere creditul online completând formularul disponibil pe site. De asemenea, oferim împrumut pentru industria automotive și prin telefon sau email. Contactează-ne și îți vom spune care este suma de care vei putea dispune imediat pentru a-ți rezolva treburile urgente. Vei primi până la jumătate din salariul tău lunar.

Contractul de credit avans salariu pentru industria automotive se poate încheia pe o perioadă de până la 90 de zile. Vei primi banii direct în contul tău, în aceeași zi în care soliciți creditul și nici măcar nu trebuie să te deplasezi de la domiciliu. Ne contactezi, ne trimiți documentele solicitate și îți vom vira suma pe care ți-o putem împrumuta direct în cont.

Ratele creditului pentru cei din industria automotive sunt egale pe toată durata contractului, iar dobânda este fixă. Ratele le poți plăti prin transfer bancar ori depunere în contul specificat în contract.

De asemenea, trebuie să știi că nu există alte comisioane ascunse și poți achita împrumutul în avans în orice moment. Și nu-ți face griji dacă figurezi în Biroul de Credite. Oferim credit pentru industria automotive chiar și persoanelor cu un istoric negativ.

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni
Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei
DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei
*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.