Credit avans salariu Angajati din sistemul medical

Ti-a aparut o urgenta pentru care ai nevoie
rapid de bani si contul de economii este gol?

Așa cum ne bazăm pe profesionalismul, responsabilitatea și curajul angajaților medicali ca tine pentru a reda sănătatea oamenilor, poți să te bazezi și tu pe noi pentru a-ți fi alături și a te susține în situații dificile. Oferim credit avans salariu pentru angajații din sistemul medical în aceeași zi, cu un minim de documente necesare – doar fluturașul de salariu și cartea de identitate. La serviciu, slujba ta este empatia. Slujba noastră este rezolvarea problemei tale sau susținerea unui vis, oricare ar fi el.

De ce să ne alegi pe noi pentru un credit pentru angajatii din sistemul medical?

 • Intri în posesia sumei împrumutate PE LOC, imediat după încheierea contractului la sediul nostru.
 • Indiferent de suma împrumutată, primești banii în numerar, la sediul nostru, fără a plăti comision pentru această operațiune. Poți opta și pentru virarea banilor în contul tău bancar, dacă nu dorești să ajungi la sediul nostru.
 • Probabil cea mai bună dobândă la credite nebancare (variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat), fără comisioane de acordare și de administrare credit (cu respectarea scadențelor), comision de rambursare anticipată 0.

Avantajele creditului avans Angajati din sistemul medical

 • Minim de documente necesare pentru credit, doar fluturasul de salariu si cartea de identitate.
 • Multiple modalități de plată a ratelor. Poți plăti rata cash la sediul nostru sau de la orice bancă, prin transfer bancar sau depunere la ghișeu în contul specificat în contract
 • Siguranță și încredere – Biroul de Credite Rapide este o instituție financiar nebancară înregistrată la Bancă Națională a României.
 • Cartea de identitate a proprietarului autoturismului
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii
 • Cartea de identitate a reprezentantului legal al companiei
 • Hotarare AGA – modelul se trimite de catre Biroul de Credite Rapide
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii

Noi, alături de o țară întreagă, suntem recunoscători pentru profesionalismul, empatia și devotamentul  celor care lucrează în spitale. Știm, însă, că sub uniforme se află oameni cu nevoi și probleme de zi cu zi. Pentru a le oferi la rândul nostru un sprijin, punem la dispoziție credite rapide pentru angajații din sistemul medical. Dacă ești:

 • medic,
 • asistent,
 • infirmier,
 • brancardier
 • sau faci parte din personalul auxiliar

și ai nevoie urgent de o sumă de bani, rezolvarea vine de la noi, în mod simplu și transparent.

O situație neașteptată poate apărea în viața fiecăruia, indiferent de statutul profesional. În cazul în care te confrunți cu o problemă și ai nevoie de sprijin financiar, creditele avans salariu pentru angajații din sistemul medical îți stau la dispoziție. Obții banii necesari imediat,  cu un minim de documente necesare: cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul.

Condițiile de acordare a creditelor pentru medici sau pentru cadre medicale în general sunt avantajoase și sigure. Primul pas este să ne contactezi telefonic, pe e-mail sau online, prin formularul disponibil pe site, și îți vom spune cu ce sumă de bani te putem împrumuta. Creditele pentru sistemul medical se oferă în funcție de venitul încasat lunar, astfel că vei primi până la jumătate din salariul tău. Contractul se încheie pe o perioadă de până la 90 de zile doar în baza documentelor amintite mai sus (buletinul, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul).

Și pentru că știm că pentru tine timpul este extrem de important, am simplificat lucrurile astfel încât să acordăm credite online pentru angajații din sistemul medical. Ce înseamnă acest lucru? Că poți aplica direct pe site și primi banii de care ai nevoie fără să te deplasezi de la domiciliu sau de la locul de muncă. Contactează-ne, trimite-ne documentele necesare, iar noi îți virăm banii direct în contul tău bancar în ziua încheierii contractului.

Ratele vor fi egale pe toată perioada contractului și le poți plăti la orice bancă, prin transfer bancar sau depunere. Nu există comisioane ascunse, iar în cazul în care intenționezi să achiți împrumutul mai devreme de perioada stabilită, o poți face fără niciun comision. Consultanții noștri îți stau la dispoziție cu toate informațiile necesare și îți vor răspunde la toate întrebările înainte de a semna contractul.

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni
Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei
DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei
*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.