Credit avans salariu Funcționari Publici

Ti-a aparut o urgenta pentru care ai nevoie
rapid de bani si contul de economii este gol?

Așa cum ne bazăm pe eficacitatea, transparența administrativă și profesionalismul oamenilor ca tine pentru a oferi servicii publice de calitate, poți să te bazezi și tu pe noi pentru a-ți fi alături și a te susține în situații dificile. Oferim credit avans salariu pentru angajații bugetari în aceeași zi, cu un minim de documente necesare – doar fluturașul de salariu și cartea de identitate. La serviciu, slujba ta este profesionalismul. Slujba noastră este rezolvarea problemei tale sau susținerea unui vis, oricare ar fi el.

De ce să ne alegi pe noi pentru un credit pentru Funcționari Publici?

 • Intri în posesia sumei împrumutate în aceeași zi, imediat după încheierea contractului la sediul nostru.
 • Indiferent de suma împrumutată, primești banii în contul tău, fără a plăti comision pentru această operațiune.
 • Probabil cea mai bună dobândă la credite nebancare (variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat), fără comisioane de acordare și de administrare credit (cu respectarea scadențelor), comision de rambursare anticipată 0.

Avantajele creditului avans salariu Funcționari Publici

 • Minim de documente necesare pentru credit, doar fluturasul de salariu si cartea de identitate.
 • Multiple modalități de plată a ratelor. Poți plăti rata cash la sediul nostru sau de la orice bancă, prin transfer bancar sau depunere la ghișeu în contul specificat în contract
 • Siguranță și încredere – Biroul de Credite Rapide este o instituție financiar nebancară înregistrată la Bancă Națională a României.
 • Cartea de identitate a proprietarului autoturismului
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii
 • Cartea de identitate a reprezentantului legal al companiei
 • Hotarare AGA – modelul se trimite de catre Biroul de Credite Rapide
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii

Dacă lucrezi la o primărie, într-un consiliu local sau județean sau în orice altă instituție din sistemul de stat poți accesa un credit avans salariu pentru funcționari publici. Poate că ai ceva planuri de renovare a casei sau vrei să-i faci un cadou special unui membru al familiei tale, oricare ar fi motivul îți punem la dispoziție o sumă de bani pe care o poți accesa imediat, în condiții simple și transparente.

Creditele rapide pentru funcționarii publici pe care le oferim au menirea precisă de a te ajuta fie să-ți îndeplinești planurile amânate din motive financiare, fie  să treci cu bine printr-o situație dificilă. Adesea, e greu să găsești resursele pentru a investi în dorințele tale. Și mai greu este să faci față unor cheltuieli neprevăzute, atunci când ți-ai epuizat toate economiile. Pentru că știm că profesionalismul și capacitatea ta de a interacționa cu oamenii sunt caracteristicile care te definesc, ne dorim să te ajutăm la rândul nostru cu servicii eficiente și rapide atunci când te afli într-un impas financiar. Aplică pentru un credit avans salariu pentru funcționarii publici și ai banii necesari în aceeași zi.

Cum obții un împrumut rapid pentru funcționari publici, categoria profesională din care faci parte? În cel mai simplu mod posibil! E nevoie doar de cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul. Ai la dispoziție mai multe opțiuni:

 • să ne contactezi telefonic sau prin e-mail,
 • să aplici direct pe site și să soliciți un credit,
 • să ne lași numele și un număr de telefon și te vom suna noi în cel mai scump timp.

Unul dintre marile avantaje ale creditelor online pentru funcționarii publici este acela că nu este obligatoriu să vii la noi la sediu. Ne trimiți cele trei acte, iar noi îți vom spune imediat cu ce sumă te putem împrumuta. Poți obține până la jumătate din salariul tău lunar. După încheierea contractului vei intra în posesia banilor, care vor fi virați în aceeași zi în contul tău bancar.

E important să știi că la orice împrumut pentru funcționari publici ai cea mai bună dobândă pentru credite nebancare și niciun comision ascuns. Ratele vor fi egale pe toată durata contractului încheiat pe o perioadă de până la 90 de zile, iar dobânda este fixă. Mai mult, ai comision de rambursare anticipată 0. Îți vei putea plăti ratele la orice bancă, prin transfer sau depunere. 

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni
Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei
DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei
*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.