Credit avans salariu Profesori si Invatatori

Ti-a aparut o urgenta pentru care ainevoie rapid de bani si contul de economii este gol?

Așa cum ne bazăm pe răbdarea, cunoștințele și virtutea profesorilor ca tine pentru a educa și modela oamenii viitorului, poți să te bazezi și tu pe noi pentru a-ți fi alături și a te susține în situații dificile. Oferim credit avans salariu pentru profesori și învățători în aceeași zi, cu un minim de documente necesare – doar fluturașul de salariu și cartea de identitate. La serviciu, slujba ta este educația. Slujba noastră este rezolvarea problemei tale sau susținerea unui vis, oricare ar fi el.

De ce să ne alegi pe noi pentru un credit pentru Profesori si Invatatori?

 • Intri în posesia sumei împrumutate PE LOC, imediat după încheierea contractului la sediul nostru.
 • Indiferent de suma împrumutată, primești banii în numerar, la sediul nostru, fără a plăti comision pentru această operațiune. Poți opta și pentru virarea banilor în contul tău bancar, dacă nu dorești să ajungi la sediul nostru.
 • Probabil cea mai bună dobândă la credite nebancare (variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat), fără comisioane de acordare și de administrare credit (cu respectarea scadențelor), comision de rambursare anticipată 0.

Avantajele creditului avans salariu Profesori si Invatatori

 • Minim de documente necesare pentru credit, doar fluturasul de salariu si cartea de identitate.
 • Multiple modalități de plată a ratelor. Poți plăti rata cash la sediul nostru sau de la orice bancă, prin transfer bancar sau depunere la ghișeu în contul specificat în contract
 • Siguranță și încredere – Biroul de Credite Rapide este o instituție financiar nebancară înregistrată la Bancă Națională a României.
 • Cartea de identitate a proprietarului autoturismului
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii
 • Cartea de identitate a reprezentantului legal al companiei
 • Hotarare AGA – modelul se trimite de catre Biroul de Credite Rapide
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii

Angajații din sistemul de învățământ au nevoie în permanență de materiale didactice, de cărți pentru o dezvoltare continuă sau de cursuri de perfecționare care implică diverse costuri, iar pentru asta noi le venim în ajutor cu un credit avans salariu pentru profesori și învățători.

Dacă lucrezi în învățământ și ai nevoie de sprijin financiar pentru dezvoltarea ta profesională sau te afli într-un impas și îți trebuie urgent bani pentru a rezolva o problemă, dar de care nu dispui imediat, poți solicita un împrumut sub formă de credit rapid pentru profesori și învățători. Venim în întâmpinarea nevoilor tale astfel încât să primești repede și simplu suma de care ai nevoie doar de cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul care să ateste venitul lunar pe care-l încasezi. După trimiterea celor două documente către noi, îți vom spune exact cu câți bani te putem împrumuta.

Pentru credite online pentru profesori și învățători, completează formularul de solicitare credit de pe site-ul nostru. Sau lasă-ne un nume și un număr de telefon și te vom contacta noi pentru a-ți oferi toate detaliile necesare. Apoi, în baza buletinului și a fluturașului de salariat trimise de tine vom întocmi contractul, iar tu vei primi banii în aceeași zi direct în contul tău bancar. Nu este nevoie să te deplasezi până la noi, procedura are loc exclusiv online.

Trebuie să știi că pentru orice credit pentru profesori pe care-l iei de la noi, credit pentru învățători sau credit pentru orice alt cadru didactic din învățământul românesc,  dobânda este fixă, fără niciun comision ascuns. Contractul se încheie pe o perioadă de până la 90 de zile, iar ratele vor fi egale pe toată perioada împrumutului.

Pentru a achita ratele poți plăti la orice bancă, prin transfer bancar sau depozit în contul menționat în contractul de creditare.

Creditele avans salariu pentru angajații din învățământ sunt doar la un click distanță de tine. Astfel, dacă ai nevoie de un ajutor financiar simplu de obținut – fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă și în condiții de transparență totală – aplică acum sau contactează-ne telefonic și te vom ajuta în cel mai scurt timp.

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni
Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei
DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei
*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.