Credit avans salariu Persoane Fizice

Ti-a aparut o urgenta pentru care ai nevoie
rapid de bani si contul de economii este gol?

Pana primesti salariul, te ajutam cu o sumă de până la jumătate din salariu ca sa-ti rezolvi problemele.
Banii îi primești pe loc sau ti-i transferam în aceeași zi după semnarea contractului.
Ai nevoie doar de fluturasul de salariu si de cartea de identitate.

Cum obții un credit pentru persoane fizice?

 • Nu trebuie sa veniti la sediile noastre, aprobarea si documentele necesare se dau prin telefon, whatsapp, mail sau curier.
 • Incheiem un contract de credit nebancar pe perioada de 30 zile si se poate face un contract nou imdeiat ce achiti primul imprumut.
 • Primesti pe loc imprumutul CASH sau prin transfer bancar.
 • Incepand cu al 2-lea contract poti obtine un credit nebancar cu o dobanda preferentiala.

Avantajele creditului avans Persoane Fizice

 • Minim de documente necesare pentru credit, doar fluturasul de salariu si cartea de identitate.
 • Fara sa te deplasezi de acasa – doar prin telefon, whatsapp, mail sau curier
 • Cartea de identitate a proprietarului autoturismului
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii
 • Cartea de identitate a reprezentantului legal al companiei
 • Hotarare AGA – modelul se trimite de catre Biroul de Credite Rapide
 • Cheia/cheile masinii + telecomanda alarma (daca este cazul)
 • Talonul si cartea de identitate a masinii

O cheltuială neprevăzută te poate destabiliza din punct de vedere financiar, însă trebuie să știi că pentru orice situație dificilă există soluții. Un credit pentru persoane fizice pe care să-l accesezi rapid și simplu te va ajuta să-ți treci cu bine peste probleme. Sau dacă ai tot amânat o achiziție importantă pentru tine – poate o nouă mașină de spălat rufe sau un cuptor electric, poate un curs pentru a te dezvolta profesional ori renovarea locuinței – îți stăm la dispoziție cu varianta unui împrumut pentru persoane fizice, adaptat nevoilor tale, ușor de accesat, cu rate egale și fără documente inutile.

Te ajutăm cu o sumă de până la jumătate din salariu ca să-ți rezolvi problemele sau să-ți îndeplinești dorințele.

Ce este creditul IFN pentru persoane fizice și cum îl primești? Fiind o instituție financiar nebancară (IFN) înregistrată la Bancă Națională a României, împrumutul tău va fi, de fapt, un contract în baza căruia beneficiezi de o sumă de bani calculată în funcție de venitul tău lunar. Ai nevoie doar de cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul.

Procedura prin care oferim un credit pentru persoane fizice este cât se poate de simplă: Ne poți contacta telefonic sau prin e-mail, iar noi îți vom comunica imediat suma pe care ți-o putem împrumuta. Sau lasă-ne numărul tău de telefon și te vom suna noi. După ce ne-ai trimis documentele (buletinul, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul) vei primi banii în cel mai scurt timp  direct în contul tău, în aceeași zi, dacă aplici online, direct pe site.

Fiind vorba de un credit pentru persoane fizice de tip IFN cu dobânda fixă, ratele vor fi egale pe toată durata împrumutului. Perioada pe care se poate încheia contractul este de până la 90 de zile. Trebuie să știi că nu există comision de rambursare anticipată și nici alte comisioane ascunse. Totul este transparent, iar colegele noastre sunt gata să-ți răspundă la orice întrebare. 

Cu un credit online pentru persoane fizice, pe care îl poți obține imediat direct din confortul casei tale, ești tot mai aproape să-ți rezolvi problemele sau să-ți duci la bun sfârșit planurile. Iar dacă ai o urgență financiară, într-o oră primești banii “în mână” direct de la sediul nostru.

E important să știi că nimic nu-ți poate pune bețe în roate în obținerea creditului de care ai nevoie. Ia-ți buletinul, fluturașul de salariu și contactează-ne! Acceptăm și persoane cu un istoric negativ și înscrise în Biroul de Credite.

Cum obții un credit pentru persoane fizice?

 • Creditul pentru persoane fizice se obține rapid doar cu cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul
 • Soliciți creditul online, fără să fie nevoie să te deplasezi de acasă
 • Ne contactezi, depui documentele online și primești împrumutul pentru persoane fizice în aceeași zi

Avantajele creditului avans Persoane Fizice

 • Credit IFN pentru persoane fizice fără documente inutile
 • Primești banii în contul tău bancar în aceeași zi
 • Niciun comision ascuns și rate egale pe toată perioada împrumutului
 • Acceptăm și persoane cu un istoric negativ și înscrise în Biroul de Credite

Perioadă de finanțare: 3 luni până la 24 de luni
Suma finanțată: minim 200 de lei, maxim 10.000 de lei
DAE: minim 49%, maxim 1.724%

Exemplu reprezentativ

Pentru 1.000 de lei împrumutați pe 90 de zile, dobânda este de 12% calculată pe lună și DAE de 289% anual. Valoarea totală returnată după 90 de zile: 1.249 de lei
*Acest exemplu reprezintă oferta pentru un client eligibil și solvabil. Rata dobânzii și valoarea ratei aplicabile dumnevoastră va depinde de suma creditului, perioada selectată și de rezultatul evaluării bonității dumneavoastră, prin urmare oferta dumneavoastră de credit poate fi diferită de exemplul de mai sus.